Nous contacter
CENTRE QUIROLISTIC® Quiropràctica familiar i esportiva
Un equip, uns mètodes, un perícia/savoir faire.

NOTICIES

  • COLLOQUE 2019 COLLOQUE 2019 19-20 Janvier 2019 à Paris-Roissy Colloque international et interdisciplinaire SYNERGIE CHIRURGIENS-DENTISTES / CHIROPRACTEURS ...
  • Entrevue Chiropratique n°6 par KIRIS VITAE Entrevue Chiropratique n°6 par KIRIS ... Entrevue Chiropratique n°6 par KIRIS VITAE à LIKER et PARTAGER sans modération  pour faire connaitre ...
  • SEGUEIX NOS AL FACEBOOK SEGUEIX NOS AL FACEBOOK   Restablir, optimitzar i mantenir la vostra salut naturalment amb la  QUIROPRÀCTICA
  • Rejoignez l'ICAK Rejoignez l'ICAK Suite à l’enseignement des 100 heures de Kinésiologie Appliquée en France par le Docteur David Leaf, il ...
Découvrir NOTICIES

FORMACIO MMT

Découvrir FORMACIO MMT

FORMACIO NOT

Découvrir FORMACIO NOT

Referir una col.lega o un col.lega

Heu acabat la vostra formació amb Chirolistic® Coaching i us ficat en aplicació totes les nostres tècniques. Gracies al nostre treball en comú la resposta dels vostres pacients a aquests nous enfocaments i els bons resultats son ara adquirits.

Sabeu que hi han nombrosos terapeutes que no coneixen aquestes tècniques i doncs els seus pacients no beneficien d’aquestes cures quiropràctiques simplement per que no coneixen els nostres mètodes de tractament.

 

Sou com a terapeuta format en una posició única per recomanar l’ensenyament organitzat per Chirolistic® Coaching als vostres col·legues.

Heu experimentat vosaltres mateixos el ben estar i els resultats obtinguts per  les cures quiropràctiques que prenen en compte totes les facetes de l’equilibri de la salut.

 

Per facilitar-vos aquesta gestió podeu :

  • Omplir aquest formulari de contacte en línia precisant algunes informacions sobre els col·legues que desitgeu recomanar-nos i els hi enviarem una plaqueta d’informació directament.

 

Demandeu-li de visitar la nostra pagina web : chirolistic.fr per descobrir l’espai professional i el conjunt del nostre enfocament.

 

Tot l’equip de Chirolistic® Coaching us dona les gracies per avança.